Links en Partners

 Fotograaf Everyday Compleet : Fotograaf i.o.  sector Noord in de opbouwende fase.
Wij zijn bezig met het creëren van naamsbekendheid.
“Zekerheid Service Betaalbaar”
is al langere tijd onderdeel van onze hobby/ professionele kwaliteits  Fotografie

 


De Partners/ vrienden bedrijven,organisaties in welke ondernemingsvorm dan ook,  daar zijn wij als:

Everyday Compleet Fotograaf: 

Sector Noord Nederland is erg Trots op te mogen vermelden en u aan door te verwijzen visa versa.

Onze Partners,  Vrienden, kennissen, Sites,

die behoren aan eerdere opdrachten van vrienden of goede doelen!!

 Nieuwe Partners waar we trots op zijn!!!

In actie….tijdens een geweldig evenement in Groningen op de Vismarkt!!

Bij 28 sec krijgt u een blik voor de camera.


wijkkrant van de Schilderswijk en Kostverloren,
lees hieronder wat u rijk kan zijn aan informatie over uw buurt!!

Met alle informatie die onze wijken SCHILDERSWIJK EN KOSTVERLOREN  rijk zijn.

Door gezamenlijke projecten, feesten, uitvoeringen, Sportieve evenementen en noem zo maar op. Voorziet de   Wijkwebsite Schilderswijk Groningen
Voor Kostverloren en de Schildersbuurt:      Wijkwebsite Schilderswijk, die in alle informatie die u graag wilt lezen over de ontwikkelingen in uw buurt voor ziet 

Misschien wilt u zelf wat organiseren of melden wat u interessant vindt. ??? Hier vindt u alles wat u weten wilt over uw wijk. U hoeft maar op deze tekst alinea te klikken met uw muis of met de telefoon. of stuur rechtstreeks uw kopij naar de webmaster Joop die met de gehele organisatie steeds maar weer voor elkaar krijgt dat u thuis en straks ook online uw wijkkrant kan lezen. Kopij of vragen  email of klik op deze alinea : webmaster@schilderswijkgroningen.nl

 http://www.lustrumgyas.nl/  DE LUSTRUM 10 DAAGSE GYAS . Voor het jubileum 50 jaar GYAS, Op 09-07-2014 Fotoreportage van de “UIT JE PLAAT FESTIVAL”Outdoor:op het festivalterrein Speciaalbierwerd getapt vanuit een 18 meter lange bus!  Optredens van bands, diverse activiteiten, verschillende attracties, BBQ en Het Oranje Bierfest.
http://www.rug400.nl/nl/agenda/gala-myster  Fotoreportage met > 20 Fotografen, in een woord geweldig.!!Op 15 mei 2014 vierden studenten en medewerkers gezamenlijk het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen in MartiniPlaza. Dit was het grootste studentengala van Nederland, met muziek van bands en DJ’s in een prachtig decor.
 http://www.rug400.nl/nl/agenda/dna-experience Dit evenement vormde de opening van de RUG400-tentoonstelling ‘400 jaar wetenschap’ in de Der Aa-kerk. Een feestelijke middag, met Evelien Bosch (zapplive) als presentator en ruim 400 basisschoolkinderen die een levende les kregen in hoe DNA nu eigenlijk werkt. Gefilmd en door ECFOTOGRAAF/ In Natuurlijke vorm Bert Bakema van bovenaf en getoond op grote schermen langs het plein en later op facebook.com/rug400 en flickr.com, konden omstanders de bewegingen van de kinderen op de voet volgen.
 http://www.rug400.nl/nl/agenda/openingsceremonie Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opende donderdagmiddag 15 mei de grootse viering van het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen. De Koning nam een fotoboek in ontvangst met foto’s van de expositie van Sacha de Boer. Deze openingshandeling door de Koning vormde de aftrap van een maand waarin stad, regio en Noord-Nederland gezamelijk het jubileumjaar van de universiteit vieren. De plechtigheden binnen waren live te volgen op het Broerplein. ECFOTOGRAAF/ zegt:,, puur geluk, maar ik heb super veel geluk en een mooie samenvatting kunnen maken, dankzij de organisatie geweldig”
 http://youtu.be/qzmU0XyR6yk HET LUSTRUMLIED VOOR ONZE KONING, die moet je gehoord hebben!!
 Op 24 mei was de binnenstad van Groningen hét centrum van kunst en wetenschap. http://www.rug400.nl/nl/agenda/de-nacht-van-kunst-wetenschap De route van De Nacht voerde de bezoekers langs onverwachte ontmoetingen tussen kunst en wetenschap op bijzondere plekken. Met Douwe Bob, Vincent Icke, Club Guy & Roni, Leo Bormans, Typhoon, Lebowski Achievers en véél meer. Er waren bijna 230 acts!
Fotografie: De Bibliotheek die voorgenoemde op het programma stond bij de bibliotheek. : .o.a rapper dichter Typhoon en vele andere grootheden in hun vak was een absoluut top evenement, Kunst, Cultuur, korte colleges, seminars excellente onderwerpen zoals google kijk met je mee e.d. maakte het een fotografische  topper.
 http://efotograaf.blogspot.nl/ nieuws over Groningen e.o.  is een breed opgezet nieuws depot die niet dagelijks , maar regelmatig u en de uwen voorziet van nieuws die de reguliere media net even anders of juist helemaal niet vermeld. Regelmatig is deze media voorloper van toekomstige nieuws stukken. Volg on ook om twitter/ecfotograaf door op deze link te klikken ,1. Facebook kostverloreninbeeld / 2. facebook./ everydaycomplaatfotograaf/ projecten van https://www.facebook.com/kostverloreninbeeld
 http://efotograaf.webs.com  << De hoofd site van Everyday Compleet Fotograaf in Groningen dochter van de Belgische hoofd Vereniging.
 http://efotograaf.blogspot.nl/ nieuws en informatie over Groningen e.o. en fotografie in Groningen e.o. Dit blog = van . Fotograaf i.o. Bert/ Wordt vriend van E.C. Fotograaf en geniet van A van aanvang t/m Z van Zekerheid en aftersales voor vragen achteraf. U raakt uw bestand kwijt. Zie het als een soort van gratis verzekering.
 http://zoom.nl Site met volledige mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en samen te leren. Van Foto’s uploaden, wedstrijden, evenementen, feed back vragen, materiaal en fotografische software, community.
 Fotograaf i.o. zoekt en heeft ruimte en de ervaring om op basis van zekerheid u de fotografie uit handen te nemen. Neem contact op en er is een stappenplan voor elke vraag! klik op de link hieronder:https://everydaycompleetfotograaf.wordpress.com/contact-everyday-compleet-fotografie-2/
 http://www.findlatitudeandlongitude.com/ de site die in mijn top 10 voor nuttige sites staat voor een locatie toe te voegen aan een foto of iets degelijks. Super makkelijk in het gebruik.
 http://www.b9.nl meld je eigen site aan en gebruik deze site als wegwijzer. Naar vele sites en blogs. Keurig onderverdeeld. Aanmelden is ook nog een gratis!! Zoek je iemand die voor jou wil fotograferen blijf dan hier en ga naar de contact pagina
 http://www.queenskyhobbies.comWelkom bij QueenskyHobbies INTERNATIONAAL import / export service van Drones, Vliegtuigen, helikopters, Elektronica . Door onze internationale netwerk kunnen wij u alles leveren op het gebied van Radio Control Modelbouw, door directe import / export van uit de VS, Azië, Australie en Europa .
 http://www.rug400.nl/ Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opende donderdagmiddag 15 mei de grootse viering van het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen. tot 15 juni foto opdrachten verzorgt. En met groot succes Gala / Maskerade / Dna Experience etc.
 https://ecfotograaf.wordpress.com Wordt vriend van ons , en maak gebruik van het beste met enthousiasme , diversiteit in mogelijkheden en zo veel meer.
 https://www.flickr.com/groups/kostverloreninbeeld/
 https://www.flickr.com/groups/groningenschilderswijkinbeeld/. ./ Meld je gratis aan , krijg 1 tb ruimte voor foto opslag stel je eigen selectie samen die je delen wilt en bewaar voor jezelf ook foto’s. Bescherming kun je instellen! Laat,,,als je hart in Groningen de Schilderswijk ligt of woonachtig bent. Of op wat voor manier jou foto’s van vroeger , nu, en de ontwikkelingen naar de toekomst op foto zien, deel en promoot jou project!!!  Laat zien dat de wijk leeft en zich positief ontwikkeld!!

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s