Werkwijze en Visie

Werkwijze en Ideaal Maatschappelijk ondernemen.

Het verschil tussen zeggen en doen? Is doen, het geen wat onze naam vertegenwoordigt!! Burgers, bedrijven en overheid zijn zich er steeds meer van bewust dat ze een onderdeel zijn van een groter geheel en daarin hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Doen zij dit ook?   Everyday Compleet Fotograaf wel. Het is onze taak om mensen aan een mooi product en/of dienst te helpen. En een goede service en zekerheden te bieden……Kwaliteit!.  Je viert een jubileum of huwelijk, maar een keer. En dan moet het gewoon goed zijn.

Professionele werk houding voor u op een laagdrempelig communicatie niveau. Gewoon uw eigen taal of dialect spreken als u met ons contact zoekt. Gratis geven wij u advies en informatie,en een stappenplan voor elke opdracht. Duidelijk, overzichtelijk en alles netjes in de overeenkomst beschreven. Een direct bedrijfsresultaat van elke opdracht,  Waarvan de kosten betaald worden. U kunt  direct op de overeenkomst invullen welke organisatie of stichting het geld moet krijgen.  De goede doelen die wij hebben openstaan en die u aangevinkt op de offerte. Deze organisaties helpen wij “vrijwillig” met u en voor de mede burgers in Noord Nederland. Of ondersteuning voor verbeteren van Dieren welzijn, maar ook voor de gevolgen van ons handelen voor mens en milieu. Verantwoord en maatschappelijk ondernemen zit in ons DNA.

Onze visie op ideaal maatschappelijk ondernemen

Everyday Compleet Fotograaf staat midden in de Noord Nederlandse maatschappij en draagt bij aan het perspectief van zijn klanten, een goede dienst en een goed product waarin de minder bedeelden of zieke personen of dieren in Nood meedelen door een deel van de  winst aan hun te schenken. in de Noordelijke samenleving van Nederland. Wij streven er als organisatie naar dat ons handelen een positieve impact heeft op zowel mens, milieu als samenleving en stimuleren een duurzame bijdrage van onze potentiële medewerkers, klanten en partners. Binnen en buiten onze wettelijke taakstelling.

Everyday Compleet Fotograaf heeft drie speerpunten vastgesteld voor Maatschappelijk Ondernemen: duurzaamheid, vitaliteit en transparantie.

Duurzaamheid

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid streven we ernaar de belasting van het milieu als gevolg van onze Everyday Compleet Fotograaf activiteiten tot een minimum te beperken. We willen in 2015 onze ecologische druk halveren. We letten dus op ons energieverbruik, voorzien onze al kleine werkruimte zo veel mogelijk van energiebesparende en licht- en water verminderende apparaten, we stimuleren het gebruik van openbaar vervoer en hebben uitsluitend dienstauto’s in uitzondering situaties. We beperken het gebruik van papier en doen aan afvalscheiding. Daarmee vermindert de hoeveelheid restafval en kan veel afval worden hergebruikt. We doen zaken met veel partijen, daarom sturen we ook op duurzaamheid bij onze leveranciers en klanten. Wij doen alleen zaken met leveranciers die zich hard maken voor het milieu en de samenleving.

Vitaliteit

Everyday Compleet Fotograaf, der  doel is om in 2015 een inclusieve organisatie te zijn. Dit betekent dat we ons maximaal inzetten om optimaal gebruik te maken van de diversiteit en talenten van mensen ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, seksuele geaardheid en arbeidshandicap. dagelijkse werkzaamheden, onze competenties in te zetten voor maatschappelijke doeleinden door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen. persoonlijk als schrijver van dan dit stuk werk ik bij  GSG Groningen. Zwemles verzorgen voor kinderen met een handicap. Andere collega’ doen ook vrijwillig mee  goede doelen te sponsoren of fysiek of financieel.

UA-46472144-2
Dat doen wij precies

Transparantie

Everyday Compleet Fotograaf werkt met veel persoonlijke gegevens van klanten. Bovendien worden we gefinancierd uit uw vertrouwen in ons. Dit zijn twee belangrijke redenen om de betrouwbaarheid van de organisatie voor zowel onze klanten, partners als opdrachtgevers, een topprioriteit te laten zijn. Wij voeren integriteit daarom hoog in ons vaandel en gaan zorgvuldig om met het beheer en de verwerking van persoonlijke gegevens. Daarnaast zijn we transparant over ons handelen en eerlijk over onze processen tegenover onze opdrachtgever, onze Goede doelen, onze klanten en onze potentiële medewerkers.

We willen ons Ideaal maatschappelijk ondernemerschap concreet, meetbaar en aantoonbaar maken voor onszelf en voor onze partijen Daarom hebben we de Prestatieladder, ideaal verantwoord ondernemen (IVO)

UA-46472144-2

Advertenties

Een gedachte over “Werkwijze en Visie

  1. Pingback: Tynaarlo Zomerfeest 23, 24 en met jaarmarkt 25 mei en Toeristisch Tynaarlo | Everyday Compleet Fotograaf

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s