Nieuws wat er toe doet


Groningen, nieuws update november

Wifi en wifispots zijn ideaal voor een fotograaf!

<img alt=”Nieuw-nieuws-fotograaf-zoekt-news "src=”/https://everydaycompleetfotograaf.files.wordpress.com/2014/11/bewegende-annimatie-nieuw.gif?w=640">.
Fotografie en beelden verzenden

Met deze techniek kan een beeld nog sneller bij de opdrachtgever zijn, mits de beelden in goede conditie zijn genomen. Dat is de kunst en het vak.

Thuis via een Photoshop of andere software een beeld bewerken en mooi maken is tegenwoordig voor iedereen enig sinds te doen.(dan kom je te laat) U kunt de camera snel op de wifi aansluiten of met een inlog code van een bedrijf of organisatie netwerk verbinden.

Of als onderstaande bedrijf: Ziggo hotspots benutten door de consument een tweeledig apparaat te geven die veilig voor u, en veilig voor de gastgebruiker een ander signaal uitzend om dus fotografisch of andere items te versturen. Het wordt steeds beter en gaat steeds sneller. En het mooie ervan is dat de prijzen van de producten dalen als u goed zoekt en uw huiswerk doet. Vergelijk, ding af en weet wat u koopt door u raad het al uw huiswerk te doen.

http://voorgenomenintegratieupcenziggo.nl/ Nu de 1.9 miljoen tellende Ziggo bezig is met de onderhandelingen met UPC. Officieel is overgenomen door Liberty Global. Na toestemming van de Europese Commissie hebben de aandeelhouders het bod van Liberty Global geaccepteerd. UPC en Ziggo zijn vanaf nu beide onderdeel van dit internationale mediabedrijf.

______________________________________________________________________________________________

Sinterklaas en zijn Pieten zijn in Groningen gekomen om de verjaardag te vieren van sinterklaas.Op 05-december-2014.

<img alt=”Sinterklaas en zwarte piet ” src=”/https://everydaycompleetfotograaf.files.wordpress.com/2014/11/sintpiet3.gif?w=640">.
Groningen ontmoet sinterklaas en zijn peiten

http://deverandering .nl

veranderingen in 2015

Advertenties

Een gedachte over “Nieuws wat er toe doet

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s