waarom neemt u geen budget fotograaf, toch goed voor minder


tegenwoordig kan iedereen fotograferen, zelfs met een mobiel, maar als het er echt op aankomt, zakelijk wilt u toch een professional privé een goede hobby fotograaf met veel ervaring die met u meedenkt!!!!!!

De leukste feesten en partijen zijn goed verzorgt en goed door de juiste keuzes vooraf.

Wordt u binnenkort 50 jaar, bent u 65 jaar binnen afzienbare tijd. Het kan ook goed zijn dat u familie heeft die onderscheiden worden met bijvoorbeeld een diploma of een goed vriend komt terug van een lange vakantie. Hoe je ook gebruik wilt maken van een fotograaf. Vergeet niet dat kosten en baten het eerste zijn waar u aan denkt. Terwijl dat niet nodig is…Heel makkelijk en met volledige zekerheid is de optie hier te vinden.

Nu is in Groningen e.o. Everyday Compleet Fotograaf sector noord. Een concept uit België binnen handbereik. Door ervaring, kennis overdracht, trainingen, e.d. zijn Hobby fotografen of een hobbyfotograaf die flexibel en een referentie bestand heeft die de zekerheid onderbouwt.

Mail en maak is een gratis informatieve afspraak, of via de moderne communicatie diensten zijn er informatieve gesprekken of chatsessies waarin u alles mag en kunt vragen.

Ondersteun daarnaast een goed doel , wat bij de prijs in zit. Want winst niet onze drijfveer. Enthousiasme, dienstbaarheid en hulpvaardig voor doelen in Groningen e.o.

Mail : ecfotograaf@ziggo.nl of  Mail: everyday.cf@live.nl als u op het mail adres klikt komt u automatisch op een van onze contact pagina’s. Daar kunt u ook uw gegevens invullen en vragen stellen. Knipt en plakt u liever via de reguliere mail dan hebben wij daar zeker begrip voor.

Tot snel,

e.c. fotograaf, Groningen e.o.
e.c. fotograaf, Groningen e.o.

Everyday Compleet Fotograaf, Uw hobby fotograaf of ook wenselijk fotografen.

 

Advertenties

Een gedachte over “waarom neemt u geen budget fotograaf, toch goed voor minder

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s