Zomer en vakantie in Groningen


<IMG src="p1070057.jpg" alt="Media/striptekenaar/Herestraat/p1070057.jpg">
Striptekenaar Remco Kai, maakt in Groningen Hier in de Herestraat net even wat meer een toeristenstad.

 Groningen , Donderdag 17-07-2014

Zomer in Groningen is zeer welkom. Want aankomende dagen is er weer veel te beleven in de stad en ommeland. Shoppen in de stad op donderdag avond-. Of lekker uit eten. Van Fietsen door de provincie, en natuurlijk even door Drenthe via Zuidlaren, Tynaarlo, De Punt, en dan via Eelde op zoek naar het Paterswoldse Meer of Hoornse meer. Dit is een groot meer. Maar opgedeeld voor de diversiteit aan activiteiten uit elkaar te houden en zo de veiligheid beter te kunnen garanderen. Om een duik te nemen……of een ijsje te halen…..

<IMG src="p1060600.jpg" alt="/media/Paterswoldsemeer/p1060600.jpg">
Het Paterswoldse meer

Om alvast in de stemming te komen is er aan dit bericht een link toegevoegd naar foto’s die je alvast in de stemming brengen. Want ten slot is het bijna vakantie voor Noord Nederland. En wij Houden jullie op de hoogte van alle nieuws items en natuurlijk foto’s die wij hobby matig maken. Maar met een resultaat ….oordeel zelf…. En stuur een mail voor meer informatie.. De Link naar meer Foto’s of nabestellingen: Toeristisch Groningen en nog veel meer<<<< dubbel Klik hiervoor op de blauwe regel dat is de link speciaal voor u…

Heeft een een feest en wilt u zelf genieten????

Dan zorgen wij voor een goede fotograaf. Voor elke soort fotografie een gespecialiseerde optie aan fotografen.

Mail ons en vraag direct om informatie:  everyday.cf@live.nl of vul het contact formulier in via deze link : contact-everyday-compleet-fotografie<<<< klik hiervoor !!

  • een informatieve vraag
  • of aanvulling op uw wensen vragen.

Wij wensen u een goede zomervakantie en voor degene die nog even moet, of al zijn geweest. Geniet van het mooie weekend. Everyday Compleet Fotograaf de hobby fotograaf die doen de foto reportages uit enthousiasme en plezier. en voor een goed doel.

Momenteel zijn we bezig met een project voor meerdere goede doelen in een project. I.s.m. Nijestee en de Gemeente Groningen. En natuurlijk een super enthousiaste groep bewoners. Die ieder een pluim verdienen voor hun inzet en betrokkenheid.

<IMG src="logo.png" alt="media/ecfotograaf/logo.png">
Everyday Compleet Fotograaf

 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s